- v poslednej dobe mi kazda jednotka spraví prvých 30% za 1 minutu , potom uz pocita normalnou rychlostou... robi to aj vam ?
EDIT: ... teraz dokonca bezia vsetky iba na 15% (60% na 1 jadro)... nicim niesu brzdene... nechapem
- no, na ich fore som sa docital, ze viacerí uzivatelia maju problemy na 4-jadrovych CPU, WU im tiez nebezia naplno...
- Edit: tak nakoniec moje pokusy rozbehat to zlyhali... zatial odpajam uFluids, neskor sa knemu vratim...dufam ze to daju doporiadku..
uFluids je snad najhorsi projekt do ktoreho som bol kedy zapojeny. Najvacsim problemom je absolutny nedostatok komunikacie projektoveho timu z crunchermi. Nikto nevie co presne sa teraz pocita, ani ake su vysledky a ci vobec su nejake vysledky. Projektovy tim nedava ziadnu spatnu vazbu o reportovanych problemoch, takze nikto nevie ci sa vobec pracuje na ich odstraneni.
Dalsie fakty ktore mi na tomto projekte vadia:
- nie su schopni ani nastavit spravny datum na hlavnej stranke v novinkach - novinky pridane tento rok maju v datume 2007
- windows aplikacia je stara viac ako 2 roky - nechce sa mi verit ze je taka dokonala ze nepotrebuje dalsi vyvoj (nielen z hladiska optimalizacie, ale aj z hladiska algoritmov pouzitych na vedecke vypocty)
- absencia aplikacii pre non-windows platformy
Cudujem sa ze napriek tymto nedostatkom (najma v komunikacii) sa projekt tesi pomerne velkej oblube. Ludia dalej veselo pocitaju, hoci nevedia co a ani ci to prinasa nieco zmysluplne....