co to je

Diskusia nezaraditeľná ani do jednej z kategórií

Moderátor: Moderátori

tahanko
Dátum registrácie: Po Feb 05, 2007 7:00 pm
Kontaktovať používateľa:

co to je

Príspevok od používateľa tahanko »

http://englishrussia.com/?p=1882 nejaky radar alebo odpocuvacia stanica? Juraj nebol si tam ked si bol v Cernobyli zevraj to je kusok.

inak neda sa nejako odstranit aby ma to neblokovalo z domu? zeraj som na nejakom blackliste. som totiz na sidliskovej sieti...
Používateľov profilový obrázok
matob
Dátum registrácie: Št Dec 13, 2007 11:16 pm

Re: co to je

Príspevok od používateľa matob »

Obrázok
Duro Kotulic Bunta
Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 3:00 pm
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Duro Kotulic Bunta »

Ano, videl som to, ten radar/antenu je vidiet priamo z Cernobylu aj Pripjate, najlepsie to bolo vidiet z hotela kde som natocil aj kratke video.
Kedze na fotkach to ale nebolo zretelne, a kedze to nijako nesuvisi z Cernobylom, v reportazi som to nespomenul.

Priamo pri tom som sa pozriet nebol, nebolo to pre mna zaujimave - ale to len z dovodu, ze Cernobyl bol ovela zaujimavejsi, inak by vyliezt na taketo monstrum bolo urcite posobive.. (a vzhladom na jeho vek a hrdzavost aj trochu adrenalinove)

Inak ano, ta antena sa pouzivala ako system prveho varovania - detekcia balistickych rakiet s atomovou hlavicou namierenych proti Sovietskemu zvazu.
It is by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J.H. Poincaré, mathematician]
A man who knows how to be alone is never lonely. [Osho]
Kiwi
Dátum registrácie: Ut Feb 13, 2007 4:18 pm
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kiwi »

No mne ten signal pripomina taky pomalsi pulzar. :)
Napísať odpoveď