Nie, nie. Posli to radsej Hranolovi. Ten to pouzije v EU, ked este raz Madari vytiahnu "temu nevpustenia". Ako konkretnu ukazku, o co tym Madarom ide

. Potom sice na prikaz EU pojde dole cely server... no ale ved doyebeme Madarov, nie?
Ved tie kuy zabrali aj Heilongjiang, to by som mal manzelke nahlasit...
P.S.: Robim si srandu. Ta hra ma skratka neoslovila. Neviem, preco by som mal hrat hry, ktore sa snazia napodobnit realisticky tento skur... ehm, tento svet. Mam toho plne zuby aj bez takych hier. Radsej mam hry, ktore nie su realisticke. Aby som si oddychol a zabavil sa. Filmy takisto.
P.P.S.: V ponimani velkych narodov sila znamena pravdu. Vela sa teraz rozprava o pravach malych narodov, ale nie je to viac ako sum listia vo vetre. Takto nejako to povedal nejaky politik (neviem uz ktory) niekedy po skonceni 1. svetovej vojny. Historia dala tym slovam za pravdu a takto svet nadalej funguje. Dokonca si to dovolim parafrazovat: V ponimani demokracie sila znamena pravdu... atd. No a ta hra to pekne ukazuje - pri takom pocte Madarov ste len to listie vo vetre, zanedbatelna mensina. Tak si to tam demokraticky uzite...