Ahoj vsetci,
neviete nieco o tom, ze by sa mali spoplatnit niektore projetky pod BOINCom? hlavne tie zacinajuce - uFluids a QMC a NanoHi ci ako sa to vola - prave preto, ze maju nizke vykony zatial? Neviem, co je to fake, ale zevraj by to malo byt na urovni 3centov za CPU/h - ak je dualcore, tak 6centov - ak by to bola pravda, tak by to bolo super, nemyslite? i ked zaratam elektriku, tak mi to stale vychadza celkom dobre -hlavne DC :Dalebo masiny v skole a v robote pustene

.. Spominal to nejaky kamarat, ze to bolo na NETe - ale neviem co si mam o tom mysliet - co Vy a to ? pozdava sa vam to, ci je ot blbina? Ja ked som nad tym uvazoval, tak mi to pride vyhodne pre obe strany - za take peniaze maju vykon jak prasa - nemusia kupovat HPC riesenia, platit ich rpevadzku, ludi a priestory - navyse nepotrebuju velky kapital jednorazovy..ale zas na druu stranu, ak by to bola pravda, je to dost za poskytnutie vykonu? Hned sa vynoria spekulanti - a hlavne CR/SK a okolne staty.. no neviem, na jednu stranu mam obavy na druhu sa tesim..
tak som zvedavy, ci je to fake, alebo aj niekto z Vas o tom zacul daco..
dikes
bye