Dakujem

Moderátor: Moderátori
To mu nepomoze lebo nepripoji svoj TV/Monitor na na tu istu rozbocnicu ako ma predpokladam kablovka odkial taha UHF.marpes napísal:Problem je najpravdepodobnejsie v tom, ze mas rozne napajanie jednotlivych zariadeni. PC je s 3 vodicovym sietovym kablom, ostatne s dvojvodicovym a zrejme nie su napajane z jednej zasuvky (rozdiel v "nulovych" potencialov).
Pre prve priblizenie si zaisti napajanie vsetkych prepojenych zariadeni z jednej zasuvky (rozbocnice), potom skus otocit vidlicu TV, ripadne dalsich signalovo prepojenych zariadeni.
Co myslis pod tym "Pripojene cez RGB"? To mi nie je velmi jasne... Aky je tam konektor? Lebo ja som mal predstavu, ze tam mas obycajny VGA kabel (D-Sub, tri rady pinov, lichobeznikovy 15-pinovy konektor, takyto).Xardas111 napísal:dakujemsnad si s tym uz nejako poradim. Vyskusam asi to ze monitor od PC pripojim cez HDMI pretoze teraz je to pripojene cez RGB (PC). Vzdialenost medzi tým RGB a pripojkou na koaxial je nejakych 10 cm no a kvalita toho koaxialu to ja neviem posudit
ale nie je to uz ten klasicky hruby koaxial skor naopak je to uz pomerne tenky koaxial. Ked ho vsak pripojim tak ako ostavaju na spoji odhalene kovove casti kabla a pripojky tak to zrejme fakt bude tým vyžarovaním. Ale ked je koaxial odpojeny a je v podstate hned pod monitorom tak sa nedeje nic. A ked vravis ako to je z tým boxom tak to radsej nie lebo jednak nechcem kazdu chvilu kupovat novy a na druhej strane urcite nechcem odstavit moznosti TV. Cize naozaj asi to riecenie PC cez HDMI bude najlepsia alternativa. Skusim a uvidim. Ak to uz ani potom nepojde tak to jedine potom prejst na digi TV
ale nie cez koaxial. A neviem, respektive teraz mam pripojenie monitora riesene cez RGB (PC) ale dole vzadu na bedni tam je redukcia z DVI na to RGB. Cize potom pripadne by sa to dalo riesit redukciou z DVI na HDMI ?? DUfam ze hej
A este som taku vecicku objavil na tom monitore
zboku sa tam strká akási karta PCMCIA. Na čo to vlastne je ?
Existuju redukcie aj kable kedze HMDI = DVI s nakodovanym zvukom. Takze akurat zvuk musis potiahnut inym kablom ak nemas taku ktora to zvlada palit do DVI na grafike.Xardas111 napísal:Ale myslim ze nie je problem kupit redukciu z DVI na HDMI a tiez aj kabel to ako nehra rolu. Ako ked to pomoze tak budem len rad. Totiz to ja uz dlhsiu dobu chcem prepojit monitor s grafickou cez HDMI len akosi nikdy niet času