Tak vitaj a mam pocit ze si nas clen s najvyssim RAC v jednom projekte, to urcite.
SUPER!

Moderátor: Moderátori
slavko.sk napísal:No toto si zasluzi spomenut ... rrastik v nasom time ma RAC 31.000 ale za poslednych 7 dni naladoval denne v priemere 49.000 kreditov.
Tak vitaj a mam pocit ze si nas clen s najvyssim RAC v jednom projekte, to urcite.
SUPER!
Kiwi napísal:Aj ja mu fandim, sa som si myslel, ze to niekto z TOP 20 zmenil nick.
slavko.sk napísal:No toto si zasluzi spomenut ... rrastik v nasom time ma RAC 31.000 ale za poslednych 7 dni naladoval denne v priemere 49.000 kreditov.
petro napísal:hehe, nas tym drzi aj na ABC pokope
po pripojeni do projektu som stiahol 1 WU a hned som sa pozrel ze koho mam za partnera na pocitanie
a hadajte koho som dostal!![]()
no predsa rrastik-a z Boinc.SK![]()
ikvar napísal:V ABC celkom pekne napredujeme...
Team Rank TC: 16 of 742
Team Rank RAC: 14 of 742
Neprida sa niekto dalsi? Hlavne ak mate x64 procesor, spravi to vela. Keby pribudlo par ludi mame sancu dostat sa do prvej desiatky.
Kiwi napísal:Gabberattack hovoril, ze na Mac-och sa neda taktovat, lebo tam nie je BIOS.
Da sa , ci neda ? Ja som niekde videl stranku, ze sa da, len ju nemozem najst.
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný