No toto si zasluzi spomenut ... rrastik v nasom time ma RAC 31.000 ale za poslednych 7 dni naladoval denne v priemere 49.000 kreditov.
Tak vitaj a mam pocit ze si nas clen s najvyssim RAC v jednom projekte, to urcite.
SUPER!
slavko.sk napísal:No toto si zasluzi spomenut ... rrastik v nasom time ma RAC 31.000 ale za poslednych 7 dni naladoval denne v priemere 49.000 kreditov.
Tak vitaj a mam pocit ze si nas clen s najvyssim RAC v jednom projekte, to urcite.
SUPER!
Jo ono nie vzdy je rozumne mat ako nick meno a Rasto to asi zistil ... ja tiez s mojim slavko.sk nie som ce;lkom safe lebo cez domenu sa da o cloveku zistit vselico mozne ... ale aj tak tam mam staru adresu.
A ked o tebe niekto nieco zisti, tak co ?
Ved dnes nie je problem, ak mas peniaze, cas, a hlavne skusenosti,
zistit cokolvek, lebo poc. bezpecnost je taka aka je.
slavko.sk napísal:No toto si zasluzi spomenut ... rrastik v nasom time ma RAC 31.000 ale za poslednych 7 dni naladoval denne v priemere 49.000 kreditov.
...bych chtel predem pogratulovat: vypada to, ze kolega prvniho ledna o par hodin drive nez ja jako prvni pokori hranici 7 mega a ujme se tak kreditoveho vedeni v tymu
Smele k dalsim milionum...
Myslim ze to len vyvracia prognozy nejdenho nemenovaneho prispievatela a upadku tohoto timu ... ale nechcem otvarat znova tu debatu, myslim ze vysledky hovoria sami za seba a o menej ako 48 hodin budeme mat svoje logo.
hehe, nas tym drzi aj na ABC pokope
po pripojeni do projektu som stiahol 1 WU a hned som sa pozrel ze koho mam za partnera na pocitanie
a hadajte koho som dostal!
no predsa rrastik-a z Boinc.SK
petro napísal:hehe, nas tym drzi aj na ABC pokope
po pripojeni do projektu som stiahol 1 WU a hned som sa pozrel ze koho mam za partnera na pocitanie
a hadajte koho som dostal!
no predsa rrastik-a z Boinc.SK
Toto su take mile okamihy, ktore hovoria sami za seba..
Gabberattack hovoril, ze na Mac-och sa neda taktovat, lebo tam nie je BIOS.
Da sa , ci neda ? Ja som niekde videl stranku, ze sa da, len ju nemozem najst.
Kiwi napísal:Gabberattack hovoril, ze na Mac-och sa neda taktovat, lebo tam nie je BIOS.
Da sa , ci neda ? Ja som niekde videl stranku, ze sa da, len ju nemozem najst.
No teda ja sa v Mac-och nevyznam, ale ked to ma klasicke MB s Intel CPU tak to nejaky BIOS musi mat. Akurat asi k nemu nie je klasicky pristup.