Použil som tie isté nastavenia u oboch verziách... a nič...
Boinc Manager 5.8.16 pre Windows
Moderátor: Moderátori
- marpes
- Dátum registrácie: Po Feb 05, 2007 7:18 pm
- Kontaktovať používateľa:
V tomto adresári najdes vsetky verzie pre vsetky platformy. Su tam uvedene i datumy vydania. Spominana 5.10.0 je z 29.5. (pre Win 32).
Over si spravne nastavenie proxy a jeho portu, a dalej povovit BOINC vo firevall... možno potrebujes aj heslo pre proxy, to podla jeho nastavenia.
Over si spravne nastavenie proxy a jeho portu, a dalej povovit BOINC vo firevall... možno potrebujes aj heslo pre proxy, to podla jeho nastavenia.
- Kiwi
- Dátum registrácie: Ut Feb 13, 2007 4:18 pm
- Kontaktovať používateľa:
Ja som xcel nico podobne, tak som dal
v BM sietove aktivity podla preferencii
a nastavil pocet dni na 7 a pouzitelne
miesto na disku v general preferencies
na dostatcne velke, a tiez mi niektore
projekty stiahli dostatocne mnozstvo WU
a niektore stare tahali po dve
Vsak ked ides prec, nechaj projekt bezat
a kazdy projekt si po skonceni jednej WU
stiahne dalsiu, ale musis vyriesit vypadky
prudu, cize nastavit v BIOSe aby sa po vypadu
zapol PC automaticky a aby nabehol Boinc.
Naposledy upravil/-a Kiwi v Pi Jún 15, 2007 4:12 pm, upravené celkom 1 krát.
to by bolo fajn, keby si dokázal stiahnuť ďalšiu WU sám, ale to nedokáže, musím mu k tomu dopomôcťKiwi napísal:Ja som xcel nico podobne, tak som dal
Keep crunching

Asi to už nebude aktualne...
Ja to robim tak že pozastavim ostatne projekty a jeden jediný necham a dam mu aktualizovať stiahne nadefinovane množstvo WU podla preferencies daneho projektu ake mas. Potom pozastavim ten projekt a povolim iny ten si nataha - a tak s dalsim a dalsim...
Samoška potom, ked uz postahujes separatne pre kazdý projekt tak ix vsetky povol a BM si ix vypocita podla deadline aby to stihal.
P.S: Ahojte zdravim vsetkých...
Samoška potom, ked uz postahujes separatne pre kazdý projekt tak ix vsetky povol a BM si ix vypocita podla deadline aby to stihal.
P.S: Ahojte zdravim vsetkých...
Máš také skusenosti ??? že máš rôzne teploty pri počítaní medzi projektami??.....ja take skusenosti nemam....sice speedfan mi ukazuje na Quad core rozdiel pre jednotlive jadra +/- 1-2 °C ale to myslím že je zanedbatelne.....nemaš nahodov v preferences nastavene rôzne %-ne využitia CPU??? lebo ak beží CPU na 100% tak jeho °C by mali byť stabilne pri stabilnej teplote okolia...nie že na QMC +10°C na seti o 10°C menej...teda ja mam skusenosti že na teplotu mojix CPU projekt nema vplzv proste maka na 100 % a teplota CPU 53°C pri seti,WCG,Einstein,simap,tanpaku,CPDN..
Caff
Heh Kiwi mno už viem o čom píšeš mam teraz vedľa seba TAT a Speedfan
SpeedFan v4.32: CPU:55°C, Core0:52°C, Core1:50°C,Core3:47°C
TAT: CPU0: 67°C CPU1: 65°C
V okne results: (Proc1 63-65°C Proc2 62°C stable Proc3 62°C stable )
Takže môžeš si vybrať..
Cooler: Scythe Ninja rev.B ale tak trosku divoko zapojeny... na CPU je len veža /passive/ a dodávaný 12cm fan je použitý ako zadný ventilator kvôli miestu v bedni...ale aj zdroju s 14cm ventilatorom nad vežou. Čiže tak aby oba vysavali vzduch von. Dolu je 12cm ventilator čo vzduch nasava a ofukuje 3xHDD bočná mreža je zalepená povodne tam mal byť 22cm fan ale ako píšem všetko sú rozmerné časti a tak sa nedajú použiť v kope a tak Scythe dostal prednosť pre 22cm fanom. Medzi vežou a 12,14cm vetrakom je cca1-3 cm priestoru.
Cpu je nepretaktovaný lebo beží 24/7 a v izbe mam rozne teploty v horkách aj 30°C a tak musí vydržať..
Ale tepelne sa mu darí lepšie ako Presscotu 3GHz ten sa vyslovene potil...teploty blizke 70°C v teplach inak 63... a nie a nie ho dat dolu.
Všetky teploty sú tu pri Full load... Pokusim sa ešte odsledovať teda tie tepelne rozdieli medzi mojimi projektami , ale ako som písal Speedfunom rozdiel nie je detegovaný.
SpeedFan v4.32: CPU:55°C, Core0:52°C, Core1:50°C,Core3:47°C
TAT: CPU0: 67°C CPU1: 65°C
V okne results: (Proc1 63-65°C Proc2 62°C stable Proc3 62°C stable )
Takže môžeš si vybrať..
Cooler: Scythe Ninja rev.B ale tak trosku divoko zapojeny... na CPU je len veža /passive/ a dodávaný 12cm fan je použitý ako zadný ventilator kvôli miestu v bedni...ale aj zdroju s 14cm ventilatorom nad vežou. Čiže tak aby oba vysavali vzduch von. Dolu je 12cm ventilator čo vzduch nasava a ofukuje 3xHDD bočná mreža je zalepená povodne tam mal byť 22cm fan ale ako píšem všetko sú rozmerné časti a tak sa nedajú použiť v kope a tak Scythe dostal prednosť pre 22cm fanom. Medzi vežou a 12,14cm vetrakom je cca1-3 cm priestoru.
Cpu je nepretaktovaný lebo beží 24/7 a v izbe mam rozne teploty v horkách aj 30°C a tak musí vydržať..
Všetky teploty sú tu pri Full load... Pokusim sa ešte odsledovať teda tie tepelne rozdieli medzi mojimi projektami , ale ako som písal Speedfunom rozdiel nie je detegovaný.