Online hry
Moderátor: Moderátori
- slavko.sk
- Dátum registrácie: Po Feb 05, 2007 3:42 pm
- Kontaktovať používateľa:
Online hry
Hrate niekto online hry?
Ja som dlho nehral ale nedavno som oprasil svoj stary Steam account a sem tam si zadusim Counter Strike 1.6 no a z prilezitosti dnesnych narodenin som si kupil Valve Premium Pack a chystam sa na Team Fortrest 2 a Day of Defeat, mozno aj CS Source.
Ja som dlho nehral ale nedavno som oprasil svoj stary Steam account a sem tam si zadusim Counter Strike 1.6 no a z prilezitosti dnesnych narodenin som si kupil Valve Premium Pack a chystam sa na Team Fortrest 2 a Day of Defeat, mozno aj CS Source.
Re: Online hry
Trackmania, je dobrá oddychovka...odporúčam...potom som hrával aj traviana
...
no a ja o 2 dni budem oslavovať Deň D, deň svojho počatia, deň ked spermia a vajíčko splynulo v jedno
, koho už len zaujima deň narodenia, to myslím vážne, žiaden vtip!!!

...
happy birthday to you!!!
...
no a ja o 2 dni budem oslavovať Deň D, deň svojho počatia, deň ked spermia a vajíčko splynulo v jedno

...
happy birthday to you!!!

neviem či by som to chcel vedieť, som spokojný aj s dátumom narodeniamiloso napísal:ja o 2 dni budem oslavovať Deň D, deň svojho počatia, deň ked spermia a vajíčko splynulo v jedno, koho už len zaujima deň narodenia, to myslím vážne, žiaden vtip!!!

2slavko: Tak teda vsetko naj, nech ti to dobre pocita!
Ako to vies ty kokso? To ti fotrovci povedali, ze kedy to presne bolo? Ze si si taky isty...miloso napísal:no a ja o 2 dni budem oslavovať Deň D, deň svojho počatia, deň ked spermia a vajíčko splynulo v jedno, koho už len zaujima deň narodenia, to myslím vážne, žiaden vtip!!!
![]()
rodičia to asi ani nebudú presne vedieť, jednoducho som si odpočítal 9 mesiacov, lebo som sa narodil na "deň" presnePalo M. napísal:Ako to vies ty kokso? To ti fotrovci povedali, ze kedy to presne bolo? Ze si si taky isty...

To by mě taky zajímalo, jelikož to nevím ani u jednoho ze svých dětí, tak by mě zajímalo jak si to někdo může pamatovat po tolika letech
Pokud to bylo při prvním setkání na nějaké akci, tak by se to dalo dohledat i zpětně. Že bych ale tenhle den slavil, to asi ne

Pokud to bylo při prvním setkání na nějaké akci, tak by se to dalo dohledat i zpětně. Že bych ale tenhle den slavil, to asi ne

Nu tak to je dost špatná matematika, jelikož ovulace je u každé ženy jindy a tak to víš tak maximálně +/- nějakých 12 dní, určitě né na den přesně, to totiž nikdo nezjistí ani dnes v době 3D ultrazvuku.miloso napísal:rodičia to asi ani nebudú presne vedieť, jednoducho som si odpočítal 9 mesiacov, lebo som sa narodil na "deň" presnePalo M. napísal:Ako to vies ty kokso? To ti fotrovci povedali, ze kedy to presne bolo? Ze si si taky isty...takto vyjadrujem, že som proti potratom.
a koho to trápi??? tých +/- 12 dní, je to len symbolicky, a aby som si ten dátum zapamätal
mal som radšej napísať že "oslavujem Deň D" v úvodzovkach, lebo si ho len pripomínam
...ale nemusíme to rozoberať tu, v téme Online hry, jak založim nový topic
.