Ale viete si predstavit nejaku reklamu typu boinc beziaci aj na ISS serveri? Ved tamojsi hardware urcite tiez nie je vytazeny na 100%, mozno hadam iba ak sa zapne recyklator pouzitych tekutin

Moderátor: Moderátori
No skor by to bola reklama na tie slnecne kolektory lebo neviem ci tam maju extra prebytok elektriky ... ale v kazdom pripade by ma zaujimalo co tam maju za hardver, raz davno som cital ze dost bezne notebooky s linuxom, ktovie ako je to dneska.Duro Kotulic Bunta napísal:Ale viete si predstavit nejaku reklamu typu boinc beziaci aj na ISS serveri? Ved tamojsi hardware urcite tiez nie je vytazeny na 100%, mozno hadam iba ak sa zapne recyklator pouzitych tekutin
Podla mna to robili normalne v skafandroch, do airlocku raketoplanu sa neda ist len tak na lahko, to neni pretlakovane tak ako kokpit a ani podpora zivota tam neni podla mna, je to len nieco ako korba na nakladaku, kde ti v zime maso zamrzne a v lete zosmradnematob napísal:Mňa by zaujímalo, ako konkrétne robili tie opravy. Viem že hubble sa nachádzal v airlocku raketoplánu, to znamená, že okolo neho behali v tričkách? Nieje po tých rokoch nasiaknutý nejakou kozmickou radiáciou? alebo neviem ...
Vyborne prirovnanieslavko.sk napísal:...je to len nieco ako korba na nakladaku, kde ti v zime maso zamrzne a v lete zosmradne..